Κανάλια που παρακολουθώ στο YOUTUBE!


Ήταν περίπου το 2012 όταν ανακάλυψα ότι το Youtube δεν παίζει μόνο τραγούδια. Σοκ! Ήμουν στο Ρέθυμνο, φοιτήτρια και πέρασα ατελείωτες ώρες βλέποντας make up tutorial (τα δοκίμαζα κιόλας, χωρίς μεγάλη επιτυχία, προφανώς). Περάσαν 8 χρονιά από τότε, δεν έχω άπλετο χρόνο όπως τότε και προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι και να μαθαίνω από τα πάντα και το Youtube μου προσφέρει αρκετή έμπνευση πάνω σε αυτό. Δεν βλέπω τηλεόραση περίπου 5 χρόνια και τσακώνομαι με τον φίλο μου που θέλει 2 τηλεοράσεις σε ένα σπίτι. Έτσι λοιπόν σήμερα θα παρουσιάσω τα ελληνικά κανάλια που δεν χάνω βίντεο.
Να τονίσω ότι δεν κάνω διαφήμιση (ούτε την έχουν ανάγκη δηλαδή) σε κανέναν ούτε γνωρίζω κανέναν από τους δημιουργούς απλά μου αρέσει αυτό που βλέπω και μου αρέσει να διαβάζω τέτοια ποστ.


Ναι, την Μάρα την παρακολουθώ από το 2012, σταθερά. Μου αρέσει η αισθητική της, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό όταν επιλέγεις τι θα δεις. Το περιεχόμενο της είναι το lifestyle, συχνά αναφέρεται σε βιβλία και ταινίες αλλά και σε πιο κοριτσίστικα πράγματα. 
Τελευταία την παρακολουθώ φανατικά για την σειρά που κάνει με τον μινιμαλισμό. Μεστή και ξεκάθαρη, με ωραία αισθητική, σου δίνει την άλλη πλευρά από την υπερβολή όχι στην έλλειψη αλλά στην απλότητα.
Ο Αλέξανδρος... Ποιος δεν τον ξέρει;;; Όποιος δεν τον ξέρει πρέπει να τον μάθει ΤΩΡΑ. Ταξιδεύει συνήθως με 100€ στη τσέπη και γυρνάει τον κόσμο. Έχει έξυπνο μοντάζ και δεν κουράζει! Δεν χάνω επεισόδιο!(Παρεπιπτόντως η τελευταία πόλη που πήγε και νομίζει ότι δεν έχει πάει κανείς,εγώ έχω πάει, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα στο εξωτερικό, σε ευχαριστώ Κάθριν για τις εμπειρίες ζωής).


Ο Θοδωρής (λογικά)μας μιλάει για τεχνολογία, απ' ότι έχω καταλάβει έχει σπουδάσει στην Σάμο, μάλλον στο ΜΠΕΣ, και τα κάνει όλα να φαίνονται απλά. Ξεκίνησα να τον παρακολουθώ από κάτι ταξίδια που είχε κάνει βίντεο. Ωραία βίντεο χωρίς πολλά λόγια που κουράζουν.Η Χριστίνα από το Δεντρόσπιτο είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. μιλάει για όλα, έχει τους προβληματισμούς που έχει ο καθένας μας και κάνει γιόγκα και είναι σχεδόν πάντα χαρούμενη, με φυσικό τρόπο και αν δεν είναι γελάει και σε κάνει εσένα χαρούμενο.


Η Κωνσταντίνα είναι δημοσιογράφος, αλλά θα σε κάνει να σκεφτείς, πολλές φορές θα πεις "τι λέει η τύπισσα είναι τρελή" αλλά είναι οκ. Έχει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται επίσης κάνει εξαιρετικά pancake. Νομίζω είναι από εκείνους τους ανθρώπους που ή τους συμπαθείς ή τους αντιπαθείς.Η Αλεξία μας κάνει μαθήματα μόδας και όχι μόνο. Συχνά παραθέτει τις απόψεις της για κοινωνικά θέματα αλλά με πολύ χιούμορ. δεν είναι πολύ τυπική με το youtube αλλά όταν ανεβάζει βίντεο εγώ δεν το χάνω.Αυτά τα κανάλια παρακολουθώ σχεδόν σε ό,τι ανεβάζουν αλλά γενικά παρακολουθώ αρκετά άλλα όπως για παράδειγμα ομιλίες TEDx.

Υ.Γ.1 Το άρθρο είναι προς τέρψιν. εγώ περνάω καλά με αυτά κάποιος άλλος όχι.
Υ.Γ.2 Όποιος έχει κάτι άλλο κατά νου που αξίζει ας το γράψει από κάτω.


Ευχαριστώ όλους που αφιερώνετε χρόνο για να με διαβάσετε!

Ήρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χρήσιμες εφαρμογές γραφείου!

Μικρές αλλαγές... Μεγάλη διαφορά για το περιβάλλον!